Tijdelijke Verhuur Amsterdam

Tijdelijke Verhuur Amsterdam

Tijdelijk verhuur Amsterdam. Wil jij met een gerust hart op vakantie? En ondertussen je woning tijdelijk verhuren in Amsterdam op basis van particuliere vakantieverhuur?

 

Met Urban Short Stay heb je geen omkijken meer naar de tijdelijke verhuur van je appartement of woning. Wij regelen alles voor je, zodat jij zorgeloos kunt verdienen. Vooraf screenen we al je gasten en handelen we de betaling voor je af. Zo weet je zeker dat je huis in goede handen is. En je komt ook nog eens thuis in een schoon huis!

 

Tijdelijke verhuur Amsterdam

Ben je geïnteresseerd om je woning tijdelijk te verhuren dan zullen wij na je aanmelding direct een afspraak maken in jouw woning en bekijken we hem samen om jou een goed voorstel te doen.

 

Zodra je akkoord bent, komt onze fotograaf bij je langs om je woning goed in beeld te brengen. Deze foto’s zullen we vervolgens gebruiken voor jouw profiel.

 

Wil je meer weten? Geef je beschikbaarheid door en wij zetten je woning in voor de tijdelijke vakantieverhuur aan toeristen of expats.

 

Vakantieverhuur. Hierbij verhuurt u de woning waar u zelf in woont incidenteel (maximaal 60 dagen per jaar) aan toeristen, als u op vakantie gaat. Vakantieverhuur is alleen mogelijk als u eigenaar bent van de woning of als u toestemming hebt van de verhuurder. Let op: vakantieverhuur is niet hetzelfde als Bed and Breakfast (B&B). In een B&B biedt u tegen betaling logies en ontbijt aan in een deel van de woning waar u zelf in woont.

 

https://www.urbanshortstay.com/contact/