Hoe werkt het?

VERHUREN IN 4 STAPPEN

Benieuwd naar onze aanpak bij korte woning verhuur? Bij Urban Short Stay verhuur je je woning in vier simpele stappen.

STAP 1

Meld je aan

Na je aanmelding maken we direct een afspraak in jouw woning en bekijken we hem samen om jou een goed voorstel te doen.

Zodra je akkoord bent, beginnen we aan het opstellen van je advertentie. We schrijven een aantrekkelijke tekst voor de juiste doelgroep en verzamelen met jouw hulp de beste foto’s. Zo nodig komt onze fotograaf bij je langs om je woning goed in beeld te brengen. Deze foto’s zullen we vervolgens gebruiken voor je profiel.

shutterstock_274062995

STAP 2

Geef de beschikbaarheid door

Vertel ons wanneer je je huis beschikbaar wilt stellen. Dat kan al vanaf 30 nachten. Wij zetten je profiel online en houden de beschikbaarheid voor je bij. Hierbij geldt: hoe eerder je ons vertelt wanneer je gasten kunt ontvangen, hoe beter de bezetting.

Naast een online advertentie gebruiken we ook ons uitgebreide netwerk van boekingsbureaus om te zorgen dat je woning zo veel mogelijk verhuurd wordt. Met onze kennis van de verhuurmarkt in Amsterdam weten we precies hoe we het hele jaar door de beste bezetting voor je kunnen regelen.

STAP 3

Maak je woning klaar voor de verhuur

Voordat de eerste gasten komen, helpen we je om je woning geschikt te maken voor korte woning verhuur. Er komen namelijk nog best wat vragen bij kijken. Waar berg je bijvoorbeeld je waardevolle spullen op? En wie zorgt er voor voldoende voorraad wc-papier? Door onze lange ervaring hebben we veel praktische tips en adviezen. Ook stellen we samen met jou de huisregels op. Die bundelen we in een overzichtelijke handleiding, waarin we ook de apparatuur in en om het huis duidelijk omschrijven. Zo weten je gasten hoe alles werkt en wat er van hen verwacht wordt.

STAP 4

Lever de sleutel in bij Urban Short Stay

Ben je er helemaal klaar voor? Dan hoef je alleen nog de sleutel bij ons in te leveren en de korte woning verhuur kan beginnen!

Ook tijdens het verblijf staan we altijd klaar voor je gasten. Bij het inchecken geven we informatie over de woning en leggen de huisregels uit. Ook wijzen we de gasten op leuke plekjes in de buurt. Zo zorgen we dat zij optimaal van hun verblijf genieten, en dat ze je huis met respect behandelen.

Begin direct met de verhuur van jouw woning!

Voor meer informatie over Short Stay Amsterdam bezoek: https://www.urbanshortstay.com/shortstayamsterdam/ en voor Air BnB Management: https://www.urbanshortstay.com/airbnbmanagement/