Verhuren

WAAROM URBAN SHORT STAY?

 

Short Stay Amsterdam. Laat je woning volledig verzorgd door ons verhuren en haal het beste rendement uit je woning!

Short Stay Amsterdam – Volledig verzorgd verhuren

 

Met Urban Short Stay heb je geen omkijken meer naar je verhuur. Wij beheren je advertentie, screenen de gasten en zorgen er voor dat de juiste mensen in je huis komen, want we willen geen schade of overlast voor de buurt hebben.

 

Ook verzorgen we de check-in en check-out, leiden de gasten door je huis zodat ze alle regels kennen en dat ze de omgeving beter begrijpen waar ze zijn. We handelen de betaling af én maken je huis of appartement weer schoon. Zo is je huis weer in top conditie en klaar voor de volgende tijdelijke verhuur voor je terugkomt.

 

Zo verdien je tijdens je vakantie of weekendje weg zonder zorgen een mooi bedrag.

Haal het beste rendement uit je woning

 

Urban Short Stay heeft een wereldwijd netwerk van betrouwbare gasten en zorgt voor zichtbaarheid van je woning naar onze klanten. Zo kunnen wij je woning optimaal verhuren én de beste prijs voor je garanderen. We optimaliseren je omzet door onze strategische advertenties en het grote bereik.

 

De tijd die dit vergt om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen, moet men niet onderschatten. En omdat we dit dagelijks doen met veel plezier, zijn wij er efficiënt in geworden.

 

We hebben veel ervaring met de verhuurmarkt, lossen alles op voor de gasten en handelen de betaling handelen veilig voor je af.

Bekijk de diensten die wij u te bieden hebben.

Booking
Expedia
Housetrip
Waytostay
Wimdu
Airbnb
Only
9flats